آیین گرامیداشت روز اهدا عضو

روز اهدا عضو
آیین گرامیداشت روز اهدا عضو و تجلیل از متخصصین و پرسنل بخشهای ویژه بیمارستان علامه بهلول گنابادی برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 31 اردیبهشت ماه روز اهدا عضو جلسه ای با حضور معاون درمان ، ریس اداره نظارت بر درمان دانشگاه ،کارشناس اهدا عضودانشگاه ومتخصصین و پرسنل شاغل در بخش های ویژه بیمارستان علامه بهلول برگزار گردید،
آقای دکتر صاحبان ملکی سرپرست بیمارستان علامه بهلول ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین در جلسه ،به دومورد اهدا عضو در سال 1400 در بیمارستان اشاره نمودند و از تیم فعال در حوزه اهدا عضو تشکر و قدردانی نمودند
در ادامه آقای دکتر معصوم‌زاده سرپرست معاونت درمان دانشگاه با اشاره به موضوع اهمیت اهدا عضو ، از فعالیت‌های همکاران در زمینه اهدا عضوو تشویق مردم به این کارخداپسندانه تقدیر نمودند.
در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس و هدیه از متخصصین محترم جراحی مغز و اعصاب ،بیهوشی،داخلی،داخلی اعصاب و جراحی عمومی و پرستاران و پرسنل دخیل در امر اهدا عضو تجلیل گردید.
1401/03/07