.

پیام تبریک آقای دکتر مشاری به مناسبت رتبه یک اعتباربخشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی

.
«بسمه تعالی»
ریاست، مدیران، پزشکان و پرسنل محترم بیمارستان علامه بهلول گنابادی؛
    کسب رتبه یک برتر اعتباربخشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی را به شما و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی گناباد تبریک عرض نموده، از حمایت های ریاست محترم دانشگاه، تلاش شما عزیزان، همراهی همکاران عزیزم در معاونت درمان و پیگیری اداره محترم پرستاری قدردانی می نمایم.
با عنایت به شرایط سخت کرونا، کسب رتبه یک برتر معرف ارائه خدمت بی دریغ ،با کیفیت و ایثار کادر محترم درمان است .این تلاش بی وقفه شایسته تقدیر و سپاسگزاری می باشد.
به یاد داشته باشیم کسب این رتبه، وظیفه ما را برای افزایش کیفیت و کمیت خدمت در حوزه درمان سنگین تر خواهد کرد .امیدوارم به لطف خدا و تلاش و کوشش پیوسته همکاران عزیز بتوانیم در این مسیر گام های بلندتری برداریم.
از درگاه خداوند متعال، سلامتی و بهروزی برایتان آرزومندم.

دکتر جلیل مشاری
معاون درمان دانشگاه