پیام تبریک روز ماما - رئیس واحد مامایی

روز ماما

گرامیداشت 15 اردیبهشت ماه روز جهانی ماما، فرصت مغتنمی است برای تأکید بر اهمیت و جایگاه حرفه مامایی و شعار جهانی امسال با عنوان بهبود شاخص ها با سرمایه گذاری روی ماماها، نشان دهنده نقش و رسالت عظیم ماماها در بهبود شاخص ها ی سلامت مادر و کودک است.
باعث افتخار است سخنان مقام معظم رهبری حضرت آیت اله خامنه ای که در گرامیداشت این روز فرمودند: جمعیت مامایی کشور با صبر، دانش و تجربه به وظیفه شناسایی و احساس مسئولیت حرفه ای مهمترین نقش را در سلامت مادر و کودک ایفا می کنند، تمام مردان و زنان مرهون منت ماماها هستند.

اینجانب ضمن ادای احترام و پاسداشت این جایگاه رفیع روز جهانی ماما را به تمامی همکاران عزیز ماماها در حوزه های مختلف دانشگاه تبریک عرض نموده و از تلاش های صادقانه و مجدانه به ویژه در شرایط اپیدمی کووید 19 از خدمات ارزشمند تمامی عزیزان تشکر می نمایم.

اکرم عجم- رئیس واحد مامایی

1400/02/15